www.oldstuff.be
google-site-verification=gUOavW-CDNL7xaZhOVCkZmH-Z1X4ELRcpKzxAjXJ7ew

WIE ZIJN WE ?


Goedendag,


Als je het woord “antiquair” hoort dan denkt u automatisch aan een dure en overvolle winkel of grote exclusieve toonzaal met reeds gerestaureerde maar dure artikelen. 


Onze ervaring in die zin was dat vele kandidaat kopers ook graag zelf nog hier en daar de handen uit de mouwen steken.  Wij sloegen dus een andere weg in.    


Wij rijden rond, zoeken interessante items,  doen eventueel een aantal noodzakelijke herstellingen, en verkopen aan een eerlijke ( zeg “goedkope”) prijs.  


We hebben uiteraard meubels.   Allemaal in goede staat maar niet gerestaureerd. De klant kan dus zelf nog de anders uit de mouwen steken. Doch meestal is er niets anders nodig dan wat meubelline, vernis of olie.


Maar in ons assortiment vindt u ook brocante, curiosa, unieke objecten, oud huishoudelijk, retro, “religieuze” artikelen, industrieel, oude gereedschappen, enz …


U vindt een aantal items op deze webshop.   Maar dit is niet beperkend.   “In” en “uit” gaan soms snel. Vraag maar via mail of telefoon. Want onze collectie zal steeds aangevuld worden met nieuwe aanwinsten.


We houden van persoonlijk contact. .  Dus u bant ook bij ons altijd welkom.   Zeer graag.   Het maken van een afspraak om uw gekochte stukken bij ons af te halen is iets waar we ook  altijd naar zullen streven. Wij zijn gevestigd in Aalst, Oost Vlaanderen.

Wilt u stukken opgestuurd krijgen, dan gebeurt dit ook, in de mate van het mogelijke.


​Neemt u vooral de tijd om onze collectie op deze website te bekijken. En laat niet na van ons te contacteren.   7d/7, no problem

​Met vriendelijke groet,

​André

 

MAIL ONS


Wij proberen steeds te antwoorden per kerende.


oldstuffs@protonmail.com 

TELEFOON :


 België : 0475-393968

Int. : +32 475393968


7d/7.  Van 10u tot 20u

KAN U EEN BOD UITBRENGEN ?


Uiteraard zijn voor een aantal artikelen de prijzen nog even bespreekbaar. 


Bel of mail ons.   Uw interesse in ons product zal ons steeds een plezier doen.